Over Sapan

Ik kwam voor het eerst in aanraking met massage bij de schoonheids-specialiste en vond het heerlijk.
Toen ik stage ging lopen bij een schoonheidssalon en een hand massage leerde geven, vond ik het geweldig om die te geven aan mensen en te zien wat dat met ze deed.
Het bleef altijd op de achtergrond  aanwezig tot ik (2008)  echt cursussen en opleidingen  ben gaan volgen. Dit was het voor mij!

 Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Positive Touch in Arnhem en opleidingsinstituut Sabaaydi in Heeze.

Het is heerlijk om mensen weg te zien dromen tijdens een massage,  en even helemaal tot zichzelf te zien komen. Voor mij is dat een droom die uit komt!!! En het is voor mij zelf ontspannend om te masseren. 

Dat  brengt me meteen bij de naam van de praktijk, namelijk Sapan. Dit is een Indiase naam die droom betekent en dus wel toepasselijk is.

Naast mijn massagepraktijk werk ik ook nog 12 uur in een drogisterij/ parfumerie en ben ik in het bezit van het vakdiploma assistent drogist. Ik merk dat ik klanten vaak nog een extra beetje advies kan geven bij lichamelijke klachten door deze kennis.

In oktober 2013 heb ik voor het eerst een massage cursus gegeven, dit was zo leuk om te doen dat er nu zeker meer gaan volgen. Voor meer info kijk bij massage cursus!