Massage-cursus

 

Bij genoeg aanmeldingen word er in november 2015 weer een massagecursus gegeven!

Heb je altijd al eens willen leren masseren? Je man of vrouw wel eens willen masseren maar niet weten hoe dat moet?
Dan is dit je kans !  In een weekend leer je een volledige lichaamsmassage geven. Je oefent op elkaar zodat je zelf ook voelt wat je leert. Zaterdag en zondag allebei de dagen zijn van 9.30 tot 17.00. En voor de lunch word gezorgd. Kosten € 155.-( incl. reader en  lunch)
Voor meer info: bel 06-19214377 of mail  info@sapan.nl


Het eerste cursus weekend  5 en 6 oktober 2013 was een groot succes.
Een paar reacties van cursisten:

Annelies:

het was een geslaagd weekend, veel geleerd en gelachen "echt SUPER", het eten was lekker en gevarieerd ik heb er echt van genoten.
Ik hoop voor jullie dat er nog veel cursussen zo mogen volgen.

Saskia:

Het werkt heel ontspannend om mensen te masseren, ik wist niet dat ik het in me had om op deze manier met mensen bezig te kunnen zijn. Fijn om weer een stukje  bij mijn eigen ik te komen.

Francien:

zo blij dat ik deze stap gezet heb, een leuke groep mensen bij elkaar,  perfecte catering en locatie, en gewoon een perfecte "juf". Ben oprecht blij en wil zo snel mogelijk oefenen om er nog meer feeling voor te krijgen en routine op te bouwen. Bedankt!

Wim:

ik vond het een leerzaam weekend . Bijzonder om te ervaren dat er vastzittende emoties los komen tijdens een massage!

Antoinette:

Het was genieten. Ik heb veel geleerd over masseren, maar ben ook weer een stukje dichter bij mezelf gekomen. Het was een fijn weekend met fijne mensen. Frank Hanssen heeft de catering super verzorgt!


21 en 22maart 2015

Melanie:

Afgelopen weekend een massagecursus bij Manuela gevolgd. Was heel benieuwd wat ik moest verwachten, maar het was echt super! Veel geleerd, in een ontspannen en gezellige sfeer.

Nu flink oefenen om de routine erin te krijgen, en als het aan mij ligt mogen er snel vervolgcursussen komen.Ik ben van de partij! Manuela bedankt voor de superlessen en Frank voor je heerlijke lunch en cake.

De eerste massagegroep!